Οι Κρουντς – The Croods – 2013

Οι Κρουντς – The Croods – 2013

Οι Κρουντς – The Croods – 2013

Θα γελάσετε με την καρδιά σας, θα σας ανέβουν οι σφυγμοί της καρδιάς στις σκηνές που η αγωνία σκαρφαλώνει σε μεγάλα ύψη και κάπου προς το τέλος θα συγκινηθείτε με τις αλλαγές που θα επέλθουν στον εσωτερικό κόσμο των ηρώων.

Περιεχόμενα

The Croods - Οι Κρουντς - 2013
Διάρκεια:
98 λεπτά

Υπόθεση

Οι Κρουντς είναι μια εξαμελής οικογένεια της προϊστορικής εποχής. Ζουν σε ένα σπήλαιο ακολουθώντας τους αυστηρούς κανόνες του πατέρα Grug. Είναι πράγματι πολύ αυστηρός αλλά μόνο γιατί είναι υπεύθυνος και ανησυχεί για την ασφάλεια της οικογένειάς του. Η ζωή αυτή όμως δεν αρέσει καθόλου μα καθόλου στην μεγάλη του κόρη Eep η οποία νιώθει συνεχώς καταπιεσμένη. Όταν δε, ένα βράδυ που το σκάει από τη σπηλιά, συναντά τον Guy -ένα ευρηματικό, ανοιχτόμυαλο και περιπετειώδες αγόρι, η ιδέα του να μείνει στο σπήλαιο της φαντάζει αδύνατη! Ευτυχώς (;) για εκείνη οι εξελίξεις δίνουν λύση στο πρόβλημά της. Βλέπετε, ο πλανήτης δεν έχει πάρει την τελική του μορφή ακόμα. Η επιφάνεια του μεταβάλλεται συνεχώς καθώς τεραστίου μεγέθους γεωλογικές ανακατατάξεις βρίσκονται στην καθημερινή αναφορά. Σε μια από αυτές τις αλλαγές, το σπήλαιο της οικογένειας καταστρέφεται και έτσι όλοι τους αναγκάζονται να ακολουθήσουν το μονοπάτι της περιπέτειας… άλλοι ευχαρίστως και άλλοι εξ ανάγκης. Που θα τους οδηγήσει όμως αυτός ο δρόμος και άραγε στο τέλος του θα είναι όλοι όπως ξεκίνησαν; Ένα είναι σίγουρο… οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν κοντράρονται συνεχώς με τις αστείες καταστάσεις που θα ζήσουν. Με άλλα λόγια… πολύ αγωνία και πάρα πολύ γέλιο για εμάς που θα τους παρακολουθήσουμε από τον καναπέ του σπιτιού μας! Έτοιμοι; Φύγαμε!

Κριτική και εντυπώσεις

Η «Οι Κρουντς» είναι μια πολύ διασκεδαστική ταινία που θαρρώ ότι θα λατρέψουν όλα τα μέλη της οικογένειας σας. Άλλωστε ο καθένας σας θα βρει εύκολα ένα ήρωα με τον οποίο θα ταυτιστεί και θα συμπάσχει στα 98 λεπτά που θα συνταξιδέψετε. Θα γελάσετε με την καρδιά σας, θα σας ανέβουν οι σφυγμοί της καρδιάς στις σκηνές που η αγωνία σκαρφαλώνει σε μεγάλα ύψη και κάπου προς το τέλος θα συγκινηθείτε με τις αλλαγές που θα επέλθουν στον εσωτερικό κόσμο των ηρώων. Είναι μια άρτια καθόλα ταινία που έχει να σας προσφέρει πολλά! Δείτε την και θα με θυμηθείτε! 🙂

The Croods – Οι Κρουντς – Trailer

Συντελεστές

Σενάριο

Kirk De Micco, Chris Sanders, John Cleese

Σκηνοθεσία

Kirk De Micco, Chris Sanders

Ηθοποιοί (οι φωνές τους):
Nicolas Cage – Grug – Σάκης Μπουλάς
Emma Stone – Eep – Εβίτα Φιτσαντωνάκη
Ryan Reynolds – Guy – Νίκος Κουρής
Catherine Keener – Ugga – Ντορίνα Θεοχαρίδου
Cloris Leachman – Gran – Αντέλα Μέρμηγκα
Clark Duke – Thunk – Πέτρος Σπυρόπουλος
Chris Sanders – Belt – Βασίλης Μήλιος
Randy Thom – Sandy

Παραγωγή και Διανομή

Dreamworks Animation
Odeon

Νεκτάριος Παπασπύρου

Σχετικά άρθρα