Un paese quasi perfetto – 2016

Un paese quasi perfetto – 2016

Un paese quasi perfetto – 2016

Καλή… πολύ καλή! Δείτε την! 🙂

Un paese quasi perfetto

Διάρκεια:
92 λεπτά

Υπόθεση:

Το Pietramezzana, ένα μικρό Ιταλικό χωριό, έσφυζε από ζωή όσο λειτουργούσε το ορυχείο κοντά του, που έδινε δουλειά στους κατοίκους του. Φτιάχτηκε όμως ένα φράγμα, η τεχνητή λίμνη που δημιουργήθηκε πλημμύρισε τις στοές του ορυχείου, οι εργασίες σε αυτό σταμάτησαν οριστικά και οι κάτοικοι του χωριού έμειναν άνεργοι.

Οι περισσότεροι από αυτούς έφυγαν για να βρουν σε άλλους τόπους δουλειά που θα τους επέτρεπε να συνεχίσουν αξιοπρεπώς την ζωής τους. 120 όμως παρέμειναν στο χωριό αρνούμενοι να εγκαταλείψουν την γενέτειρά τους. Προς το παρόν ζουν με τα χρήματα του ταμείου ανεργίας, αλλά αυτό πρέπει να αλλάξει!

Μια εταιρία έχει δείξει ενδιαφέρον να εγκαταστήσει εκεί ένα εργοστάσιο. Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει να πληρούνται κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Πρώτη και καλύτερη; Το χωριό να έχει γιατρό! Αμ, εδώ είναι τα δύσκολα… πως να πείσεις ένα γιατρό να έρθει να ζήσει στο Pietramezzana; Μάλλον δεν μπορείς ή… 😉

Κριτική και εντυπώσεις:

Η ταινία «Un paese quasi perfetto» είναι μια εξαιρετική κωμωδία που θα απολαύσετε όλοι στην οικογένειά σας! Με το γέλιο να δημιουργείται από έξυπνες ατάκες και καταστάσεις θα σας διασκεδάσει χωρίς να χρησιμοποιήσει “εύκολα και φτηνά μέσα”. Σε κάνα δύο σκηνές θα σας συγκινήσει και μετά από 92 λεπτά θα σας αποχαιρετήσει με ένα υπέροχο τέλος.

Το σενάριο πολύ καλό, οι ερμηνείες -στη συντριπτική τους πλειοψηφία- εξαιρετικές και οι εικόνες από το ιταλικό ορεινό χωριό μοναδικές! Ένα σχεδόν τέλειο χωριό δεν είναι ο τίτλος της; Ε, αυτό ακριβώς είναι… και το χωριό και η ταινία! Καλή… πολύ καλή! Δείτε την! 🙂

Un paese quasi perfetto – Trailer

Συντελεστές:

Σενάριο:

Massimo Gaudioso

Σκηνοθεσία:

Massimo Gaudioso

Ηθοποιοί:

Fabio Volo – Gianluca Terragni
Silvio Orlando – Domenico Buonocore
Nando Paone – Michele
Carlo Buccirosso – Nicola
Miriam Leone – Anna
Gea Martire – Sebastiana
Maria Paiato – Rosaria
Francesco De Vito – Sindaco Cozzolino

Νεκτάριος Παπασπύρου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment