Ματιά

Εδέμ | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Σε ένα μακρινό μέλλον, υπάρχει μια πόλη γνωστή ως "ΕΔΕΜ", χωρίς ανθρώπους για χιλιάδες χρόνια. Τα ρομπότ αποτελούν τη μόνη μορφή ύπαρξης. Ένα ανθρώπινο μωρό, η Σάρα, ξυπνά από κατάσταση αδράνειας και αμφισβητεί όλα […]

Εδέμ | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=9p4FE2BgapI

Σε ένα μακρινό μέλλον, υπάρχει μια πόλη γνωστή ως "ΕΔΕΜ", χωρίς ανθρώπους για χιλιάδες χρόνια. Τα ρομπότ αποτελούν τη μόνη μορφή ύπαρξης. Ένα ανθρώπινο μωρό, η Σάρα, ξυπνά από κατάσταση αδράνειας και αμφισβητεί όλα όσα έχει μάθει ότι πρέπει να πιστεύει. Με τον αρχαίο μύθο να έχει ξεπεραστεί, δύο ρομπότ, τα Ε92 και Α37, γίνονται οι παρένθετοι γονείς της και τη μεγαλώνουν σε έναν ασφαλή παράδεισο εκτός της Εδέμ. Ποια είναι η Σάρα και, αν οι άνθρωποι δεν υπήρχαν για μεγάλο διάστημα, πού και γιατί εμφανίστηκε; Ταξιδέψτε παρέα με τους τρεις πρωταγωνιστές για να ανακαλύψετε την αλήθεια.

Πρεμιέρα στις 27 Μαΐου, μόνο στο Netflix

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 208 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Εδέμ | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Ένα θνητό κορίτσι που μεγάλωσε κρυφά από ρομπότ αρχίζει να αποκαλύπτει τα σκοτεινά μυστικά του πλούσιου, ουτοπικού της κόσμου στον οποίο τελικά η ανθρωπότητα υπάρχει.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα