Ματιά

Cyanna live στο Mo better

Άκουγα πριν λίγο τους Cyanna να διασκευάζουν το Ring of Fire του Johnny Cash και σκεφτόμουν ότι κάπως έτσι θα ήταν αν ο Johnny Cash συναντούσε τον Jim Morrison και τους Doors. Είναι μοναδικός […]

Cyanna live στο Mo better

Άκουγα πριν λίγο τους Cyanna να διασκευάζουν το Ring of Fire του Johnny Cash και σκεφτόμουν ότι κάπως έτσι θα ήταν αν ο Johnny Cash συναντούσε τον Jim Morrison και τους Doors. Είναι μοναδικός ο τρόπος που οι Cyanna συνδυάζουν όλα τα στοιχεία της Rock στη μουσική τους. Από την Country και το Rock ‘n’ Roll του ’50, μέχρι το σύγχρονο Rock – alternative ή top στο MTV, όλα αυτά τα ακούσματα υπάρχουν στα τραγούδια των Cyanna. Και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί η μουσική τους αντιγραφή. Έχουν το δικό τους, ξεχωριστό, μοναδικό, εκρηκτικό ήχο και τα στοιχεία που βρίσκεις έχουν ωριμάσει μέσα τους πριν μπουν στα τραγούδια τους. Η μουσική που έχουν ακούσει, έχει περάσει στο αίμα τους και όταν γίνεται νέο τραγούδι έχει τόσα στοιχεία από το είναι τους που είναι κάτι εντελώς καινούριο και πρωτότυπο αλλά και εντελώς… Rock!

Αν δεν τους έχετε ακούσει από κοντά, έχετε μια ευκαιρία σήμερα, 8 Ιούλη στις 11 το βράδυ. Οι Cyanna και η Ινώ Μέη σας περιμένουν στο Mo Better για να σας απογειώσουν!

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μουσική

γιορτάζειΠοιος γιορτάζει σήμερα γιορτάζειποιος γιορτάζει αύριο γιορτάζειμεθαύριο γιορτάζειΠοιος γιόρταζε χτες;