Ματιά

Συναυλία διαμαρτυρίας έξω απ’ τη ΔΕΗ για το χαράτσι

Σήμερα στις μία το μεσημέρι θα γίνει συναυλία διαμαρτυρίας μπροστά στο υπό κατάληψη κτίριο της Διεύθυνσης Πληροφορικής της ΔΕΗ στο Χολαργό (Μεσογείων 194). Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ κατέλαβε τη Διεύθυνση Πληροφορικής την Κυριακή με αίτημα την […]

Συναυλία διαμαρτυρίας έξω απ’ τη ΔΕΗ για το χαράτσι

Σήμερα στις μία το μεσημέρι θα γίνει συναυλία διαμαρτυρίας μπροστά στο υπό κατάληψη κτίριο της Διεύθυνσης Πληροφορικής της ΔΕΗ στο Χολαργό (Μεσογείων 194).

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ κατέλαβε τη Διεύθυνση Πληροφορικής την Κυριακή με αίτημα την ακύρωση του νόμου επιβολής του νέου τέλους για τα ακίνητα (ΕΕΤΗΔΕ), εμποδίζοντας άμεσα την αποστολή εντολών για αποκοπή ρεύματος. Οι Δήμαρχοι Αργυρούπολης, Βύρωνα, Νέας Ιωνίας, Περιστερίου, Σαρωνίδας και Χαϊδαρίου κ.α. καλούν τους δημότες τους σήμερα στις μία το μεσημέρι να διαδηλώσουν εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο χαράτσι που επιβλήθηκε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ μαζί με την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας διοργανώνουν την ίδια ώρα συναυλία συμπαράστασης έξω από το κτίριο της ΔΕΗ στη Μεσογείων.

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικαιρότητα

γιορτάζειΠοιος γιορτάζει σήμερα γιορτάζειποιος γιορτάζει αύριο γιορτάζειμεθαύριο γιορτάζειΠοιος γιόρταζε χτες;