Έτερος Εγώ Κάθαρσις .: TV Shows .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Έτερος Εγώ Κάθαρσις

Έτερος Εγώ. Η 2η σαιζόν έχει τον τίτλο Κάθαρσις και η πλοκή της ενώνει περίτεχνα στοιχεία από την ταινία και την πρώτη σειρά. Η αγωνία κορυφώνεται στην Cosmote TV

Γράφει: E Α

Πλοκή

Μια νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες έρχεται να ταράξει τους Πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και μία καλοστημένη πλεκτάνη που συνδέει όλες τις υποθέσεις αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαϊνης, o Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου, που υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, αλλά και ο Μάνος Βακούσης ως εν αποστρατεία ταξίαρχος της αστυνομίας. Τον ρόλο του νέου υπαρχηγού του τμήματος ανθρωποκτονιών αναλαμβάνει στον νέο κύκλο ο Τάσος Νούσιας.

Έτερος Εγώ Κάθαρσις

«Έτερος Εγώ - Κάθαρσις» - Official Trailer | COSMOTE TV«Έτερος Εγώ – Κάθαρσις» – Official Trailer | COSMOTE TV

Συντελεστές

Σκηνοθεσία

Σωτήρης Τσαφούλιας

Σενάριο

Σωτήρης Τσαφούλιας

Ηθοποιοί

Σπύρος Παπαδόπουλος
Κατερίνα Διδασκάλου
Κόρα Καρβούνη
Ορφέας Αυγουστίδης
Μελισσάνθη Μαχούτ
Άννα Μενενάκου
Ιεροκλής Μιχαηλίδης
Πολύδωρος Βογιατζής
Γεράσιμος Γεννατάς
Λάζαρος Γεωργακόπουλος
Χρήστος Σαπουντζής
Κωνσταντίνος Τζούμας
Δημήτρης Καπετανάκος

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.