Ματιά

Φόνος μεταξύ Μορμόνων | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Το «Φόνος Μεταξύ Μορμόνων» είναι η πρώτη ολοκληρωμένη ματιά σε ένα από τα πιο σοκαριστικά εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί ποτέ στην κοινότητα των μορμόνων, αλλά και στο μυαλό του μεγαλοφυούς εγκληματία που το σχεδίασε. […]

Φόνος μεταξύ Μορμόνων | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=r8IqMs_sX2M

Το «Φόνος Μεταξύ Μορμόνων» είναι η πρώτη ολοκληρωμένη ματιά σε ένα από τα πιο σοκαριστικά εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί ποτέ στην κοινότητα των μορμόνων, αλλά και στο μυαλό του μεγαλοφυούς εγκληματία που το σχεδίασε. Σε σκηνοθεσία των Τζάρεντ Χες ("Ναπολέων Δυναμίτης") και Τάιλερ Μίσομ ("An Honest Liar"), η σειρά ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων εξετάζει τρεις βομβιστικές επιθέσεις το 1985 που σκότωσαν δύο ανθρώπους και συγκλόνισαν το Σολτ Λέικ Σίτι. Οι δολοφονίες σοκάρουν ακόμα περισσότερο την κοινότητα, όταν στο όχημα του τρίτου θύματος, ενός διακεκριμένου συλλέκτη σπάνιων εγγράφων, εντοπίζονται κατεστραμμένες πολύτιμες επιστολές και ημερολόγια των πρώτων μορμόνων. Μεταξύ των εγγράφων βρίσκεται και η περίφημη επιστολή της Λευκής Σαλαμάνδρας, ένα αντικείμενο το περιεχόμενο του οποίου απείλησε να τινάξει στον αέρα τα ίδια τα θεμέλια του μορμονισμού. Ενώ εκείνος παλεύει για τη ζωή του, οι ερευνητές αγωνίζονται να αποκαλύψουν την αλήθεια.

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 204 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Φόνος μεταξύ Μορμόνων | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Σε αυτήν την απίθανη ιστορία αληθινού εγκλήματος, τα μεγάλα κέρδη αποδεικνύονται θανατηφόρα και κλονίζουν τα θεμέλια της παγκόσμιας εκκλησίας.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα