Ματιά

Η Δίκη των 7 του Σικάγου | Επίσημο τρέιλερ | Ταινία του Netflix

Το 1968, όλος ο κόσμος παρακολουθούσε τη στιγμή που η δημοκρατία αρνιόταν να το βάλει κάτω. Δείτε το επίσημο τρέιλερ του #ΗΔίκηΤων7ΤουΣικάγου τώρα. https://www.youtube.com/watch?v=qpf0U-OC8QcVideo can’t be loaded because JavaScript is disabled: Η αγέλαστη πολιτεία […]

Η Δίκη των 7 του Σικάγου | Επίσημο τρέιλερ | Ταινία του Netflix

Το 1968, όλος ο κόσμος παρακολουθούσε τη στιγμή που η δημοκρατία αρνιόταν να το βάλει κάτω. Δείτε το επίσημο τρέιλερ του #ΗΔίκηΤων7ΤουΣικάγου τώρα.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Άαρον Σόρκιν.

Σύνοψη:
Μια ειρηνική διαμαρτυρία στο συνέδριο εκλογής αρχηγού των Δημοκρατικών το 1968 κατέληξε σε άγρια σύγκρουση μεταξύ αστυνομίας και Εθνοφρουράς. Οι διοργανωτές της, συμπεριλαμβανομένων των Άμπι Χόφμαν, Τζέρι Ρούμπιν, Τομ Χέιντεν και Μπόμπι Σιλ, παραπέμπονται με την κατηγορία της συνωμοσίας για υποκίνηση εξέγερσης και η δίκη που ακολούθησε ανήκει στις πιο διαβόητες δίκες στην ιστορία.

Δείτε τη "Δίκη των 7 του Σικάγου": https://Netflix.com/TheTrialoftheChicago7

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 193 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Η Δίκη των 7 του Σικάγου | Επίσημο τρέιλερ | Ταινία του Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Σχετικά άρθρα