Ματιά

Justin Bieber: Never Say Never – 2011

Από την δική μου οπτική γωνιά, είναι απλά άλλος ένας τρόπος να κερδίσουν χρήματα από το “προϊόν” Justin Bieber.

Γράφει:
Justin Bieber: Never Say Never – 2011

Justin Bieber: Never Say Never
Διάρκεια:
105 λεπτά

Τι θα δείτε:
Από τον τίτλο και μόνο είναι φανερό ότι το ντοκιμαντέρ είναι αφιερωμένο στον Justin Drew Bieber. Στο παιδί που ξεκίνησε από μια μικρή πόλη του Καναδά και έγινε διάσημο σε όλο τον πλανήτη. Η πρώτη του επαφή με την μουσική και τα μουσικά όργανα ήταν σε ηλικία δύο ετών. Όταν μεγάλωσε λίγο ανέβασε κάποια βίντεο στο youtube, τα οποία είδε ο Scooter Braun και το ταξίδι άρχισε… σε ηλικία 16 ετών είχε ήδη κατακτήσει την καρδιά των θαυμαστριών του -οι οποίες αυτοαποκαλούνται Beliebers- και είχε κάνει μια συναυλία στο Madison Square Garden. Αυτή η δεκατετράχρονη πορεία -από τα 2 στα 16- του Justin Drew Bieber είναι και το plot του ντοκιμαντέρ.

Κριτική και εντυπώσεις

Εντυπώσεις και κριτική… τι να σα πω; Αν ήμουν μικρό κοριτσάκι ή μεγάλο με μυαλό μικρού παιδιού θα αγόραζα το DVD και θα κοιμόμουν αγκαλιά με αυτό κάθε βράδυ (όπως κάνουν χιλιάδες από τις μικρές θαυμάστριες του)! Από την δική μου οπτική γωνιά, είναι απλά άλλος ένας τρόπος να κερδίσουν χρήματα από το “προϊόν” Justin Bieber. Παιδί θαύμα δεν είναι… απλά έχει καλή φωνή και κάποιοι πόνταραν σε αυτό το “άλογο” για να βγάλουν χρήματα, και τα κατάφεραν. Με γειά τους με χαρά τους. Τώρα όσα παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ -δεν είναι ταινία, μην τρελαθούμε (γιατί κάποιοι τον αναφέρουν και σαν ηθοποιό μετά από αυτό)- είναι εξόφθαλμες επιταγές του marketing. Όλοι τον αγαπάνε, πάντα πίστευαν στο ταλέντο του, τα μέλη του team των συναυλιών τον νιώθουν σαν γιο ή αδερφό τους, και πάνω απ’ όλα… το Αμερικάνικο Όνειρο. Το άγνωστο παιδί, από την άγνωστη κωμόπολη, που χάρη στην αξιοκρατία αυτής της λαμπρής χώρας κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο και να αποκτήσει λογαριασμό τραπέζης με πολλά μηδενικά. Υπάρχουν μηδενικά αλλά είναι αλλού… Μην το δείτε, θα αναγουλιάσετε κι εσείς… 🙂

Ατάκα από την ταινία Justin Bieber: Never Say Never

Κάποιες φορές στη ζωή σου θα σου πουν ότι δεν θα το καταφέρεις αυτό.
Και κάποιες φορές στη ζωή σου θα σου πουν ότι δε μπορείς να ζήσεις τα όνειρά σου.
Και κάποιες φορές στη ζωή σου θα σου πουν ότι δε μπορεί να πουλήσεις όλα τα εισιτήρια για τη Madison Square Garden!
Ένα έχω να τους πω: ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ!

Justin Bieber: Never Say Never – Trailer

Justin Bieber: Never Say Never Movie Trailer Official (HD)Justin Bieber: Never Say Never Movie Trailer Official (HD)

Συντελεστές

Σκηνοθεσία

Jon M. Chu

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται οι:
Justin Bieber
Boys II Men
Miley Cyrus
Sean Kingston
Ludacris
Jaden Smith
Usher Raymond
Diane Dale
Bruce Dale
Ryan Good
Allison Kaye
Carin Morris
Scrappy Stassen
Kenny Hamilton
Scooter Braun
Mama Jan Smith
Jeremy Bieber
L.A. Reid
Randy Phillips
Snoop Dogg

Νεκτάριος Παπασπύρου

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.

Σχετικά άρθρα

Θέματα