Με το δεξί: Ο Σπύρος (Άλλαξέ Το) Σούλης στον Αντέννα από τέλη Μαρτίου .: TV Shows .: Ματιά
 

Με το δεξί: Ο Σπύρος (Άλλαξέ Το) Σούλης στον Αντέννα από τέλη Μαρτίου

Γράφει: Matia Gr
Με το δεξί: Ο Σπύρος (Άλλαξέ Το) Σούλης στον Αντέννα από τέλη Μαρτίου

Με το δεξί! Σπύρος ΣούληςΟ Σπύρος Σούλης και η ομάδα του μετακομίζουν στον Αντέννα και μας προτείνουν να μπούμε “Με το δεξί”!

Πραγματικά μας είχε λείψει ο Σπύρος με το καλό του γούστο και τη χαρούμενη διάθεση που τη μετέδιδε στους τηλεθεατές του. Και μεταξύ μας, μου την δίνει στα νεύρα τόσο για το ξινισμένο υφάκι της η παρουσιάστρια της εκπομπής “Σπίτι από την αρχή”, που “πήρε την θέση” του “Άλλαξέ το” στον Alpha, όσο και για το πέταγμα στα σκουπίδια αδιακρίτως άχρηστων παλιών επίπλων ή κάποιας αντίκας. Δηλαδή για ποιο λόγο θα πρέπει να πεταχτούν αυτά τα έπιπλα αντί να τα ξεδιαλέξουν και να δώσουν κάποια από αυτά σε κάποια φτωχή οικογένεια;

Σπύρος Σούλης: Με το δεξί! Ant1 TVΤα επεισόδια της εκπομπής “Με το δεξί”, που θα παίζεται κάθε Πέμπτη στις 22:00 και ξεκινάει στις 28 Μαρτίου 2010, θα μπορούμε να τα δούμε και στο ant1 web TV στη σχετική σχετική σελίδα. Τον είχαμε αγαπήσει παλιότερα στον Alpha βλέποντας την εκπομπή “Άλλαξέ το”, επειδή ήταν πάρα πολύ ευγενικός, σε καμία περίπτωση δεν έκανε τους άλλους να νιώθουν άσχημα, είχε καταπληκτικές ιδέες για τη διακόσμη του σπιτιού, έδινε tips που μπορούσε να το εφαρμόσει ο καθένας σπίτι του και όταν χρειαζόταν μια ιδιαίτερη κατασκευή, καθόντουσαν με την ομάδα του και έφτιαχναν μια ξεχωριστή κατασκευή που άξιζε τον κόπο.

vidi

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα