Ματιά

Μπάτζιο: Η Θεϊκή Αλογοουρά | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Η "Θεϊκή Αλογοουρά" κάνει μια ανασκόπηση στην 22χρονη καριέρα του Ρομπέρτο Μπάτζιο, εστιάζοντας στην ιστορία του πρωταθλητή, αλλά και του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από αυτόν. Μέσα από αυτήν την οπτική, καθώς και μέσα […]

Μπάτζιο: Η Θεϊκή Αλογοουρά | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=FminFm1KlDE

Η "Θεϊκή Αλογοουρά" κάνει μια ανασκόπηση στην 22χρονη καριέρα του Ρομπέρτο Μπάτζιο, εστιάζοντας στην ιστορία του πρωταθλητή, αλλά και του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από αυτόν. Μέσα από αυτήν την οπτική, καθώς και μέσα από τις συγκρούσεις με τους προπονητές του, τις άγνωστες ιστορίες και την εξαιρετική του ικανότητα να αντιδρά, σκιαγραφείται το πορτρέτο ενός θρύλου που αναδείχτηκε, με την πάροδο των χρόνων, σε σύμβολο του ιταλικού ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο. Το "Μπάτζιο: Η Θεϊκή Αλογοουρά" έρχεται στις 26 Μαΐου.

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 208 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Μπάτζιο: Η Θεϊκή Αλογοουρά | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα