Ματιά

Οι Μίτσελ και η Εξέγερση των Μηχανών | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Το οδικό ταξίδι μιας ιδιόμορφης, δυσλειτουργικής οικογένειας πάει στραβά, όταν βρίσκονται εν μέσω μιας Αποκάλυψης των ρομπότ και ξαφνικά αναδεικνύονται στην τελευταία (και πιο απρόσμενη) ελπίδα για την ανθρωπότητα! Δείτε το "Οι Μίτσελ και […]

Οι Μίτσελ και η Εξέγερση των Μηχανών | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=dVUqcP4iIws

Το οδικό ταξίδι μιας ιδιόμορφης, δυσλειτουργικής οικογένειας πάει στραβά, όταν βρίσκονται εν μέσω μιας Αποκάλυψης των ρομπότ και ξαφνικά αναδεικνύονται στην τελευταία (και πιο απρόσμενη) ελπίδα για την ανθρωπότητα!

Δείτε το "Οι Μίτσελ και η Εξέγερση των Μηχανών" μόνο στο Netflix στις 30 Απριλίου.

Σε σκηνοθεσία του Μάικλ Ριάντα ("Gravity Falls") και παραγωγή των βραβευμένων με Όσκαρ Φιλ Λορντ, Κρις Μίλερ και Κερτ Άλμπρεχτ, και με τις φωνές των Άμπι Τζέικομπσον, Ντάνι ΜακΜπράιντ, Μάγια Ρούντολφ, Μπεκ Μπένετ, Φρεντ Άρμισεν, Έρικ Αντρέ και της βραβευμένης με Όσκαρ Ολίβια Κόλμαν, η ταινία "Οι Μίτσελ και η Εξέγερση των Μηχανών" είναι μια ιστορία που μας μαθαίνει να αποδεχόμαστε όλα όσα μας κάνουν ξεχωριστούς, τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος σε έναν κόσμο που κυβερνάται όλο και περισσότερο από την τεχνολογία και πως πρέπει να παραμένουμε κοντά στα άτομα που είναι σημαντικά για εμάς όταν συμβεί κάτι απρόσμενο.

Δείτε το "Οι Μίτσελ και η Εξέγερση των Μηχανών" στο Netflix: https://www.netflix.com/TheMitchellsVsTheMachines

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 204 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Οι Μίτσελ και η Εξέγερση των Μηχανών | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα