Ματιά

Pacific Rim: The Black | Επίσημο τρέιλερ #2 | Netflix

Σε έναν κόσμο όπου την Αυστραλία έχουν κατακλύσει τα Καϊτζού, ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε γωνιά με τη μορφή τρομακτικών τεράτων. Αλλά όπως σύντομα ανακαλύπτουν τα έφηβα αδέλφια Τέιλορ και Χέιλι, τα χειρότερα τέρατα […]

Pacific Rim: The Black | Επίσημο τρέιλερ #2 | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=O71SE3npTwY

Σε έναν κόσμο όπου την Αυστραλία έχουν κατακλύσει τα Καϊτζού, ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε γωνιά με τη μορφή τρομακτικών τεράτων. Αλλά όπως σύντομα ανακαλύπτουν τα έφηβα αδέλφια Τέιλορ και Χέιλι, τα χειρότερα τέρατα έχουν την πιο απρόσμενη μορφή.

Κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαρτίου, μόνο στο Netflix.

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 204 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Pacific Rim: The Black | Επίσημο τρέιλερ #2 | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Με τα Καϊτζού να ισοπεδώνουν την Αυστραλία, δύο αδέλφια πιλοτάρουν ένα Γέγκερ αναζητώντας τους γονείς τους, ενώ συναντούν νέα πλάσματα κι ευκαιριακούς συμμάχους.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα