Ματιά

ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ με τον Κέβιν Χαρτ | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Σε αυτήν την τρυφερή, αστεία και συγκινητική αληθινή ιστορία, ο πρωταγωνιστής Κέβιν Χαρτ υποδύεται έναν χήρο που αναλαμβάνει το πιο δύσκολο έργο στον κόσμο: την πατρότητα. Οι Άλφρι Γούνταρντ, Λιλ Ρελ Χάουερι, ΝτεΓουάντα Γουάιζ, […]

ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ με τον Κέβιν Χαρτ | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=eSwwq18d6b0

Σε αυτήν την τρυφερή, αστεία και συγκινητική αληθινή ιστορία, ο πρωταγωνιστής Κέβιν Χαρτ υποδύεται έναν χήρο που αναλαμβάνει το πιο δύσκολο έργο στον κόσμο: την πατρότητα. Οι Άλφρι Γούνταρντ, Λιλ Ρελ Χάουερι, ΝτεΓουάντα Γουάιζ, Άντονι Κάριγκαν και Πολ Ράιζερ συμπληρώνουν το λαμπερό καστ. Δείτε την "ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ", μόνο στο Netflix, στις 18 Ιουνίου.

Σκηνοθετεί ο Πολ Γουάιτζ. Από το τρυφερό βιβλίο του Μάθιου Λόγκλιν.

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 208 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ με τον Κέβιν Χαρτ | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα