Ποια χώρα θα κερδίσει φέτος στον Eurovision Song Contest 2016; .: TV Shows .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Ποια χώρα θα κερδίσει φέτος στον Eurovision Song Contest 2016;

Γράφει: Matia Gr
Ποια χώρα θα κερδίσει φέτος στον Eurovision Song Contest 2016;

Η Ελλάδα αποκλείστηκε, η Κύπρος τα πήγε καλά και αύριο θα γίνει ο τελικός της Eurovision. Μετά τους δύο ημιτελικούς έχει ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο. Δείτε τις προβλέψεις μας.

Από τις χώρες που συμμετείχαν στον πρώτο ημιτελικό της Τρίτης, ξεχώρισε ο Sergey Lazarev – You Are The Only One (Ρωσία). Στη ρωσική ομάδα υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο, με τον Δημήτρη Κοντόπουλο να γράφει τη μουσική και τον Φωκά Ευαγγελινό να έχει αναλάβει την χορογραφία. Πολύ καλά πήγαν η Samra – Miracle (Αζερμπαϊτζάν) και η Gabriela Gunčíková – I Stand (Τσεχία). Από κοντά ακολουθούν η ZOË – Loin D’ici (Αυστρία) και οι δικοί μας ροκάδες Minus One – Alter Ego (Κύπρος).

Χτες, στο δεύτερο ημιτελικό τις εντυπώσεις κέρδισε η Jamala – 1944 (Ukraine). Έχετε επίσης στο νου σας τη Sanja Vučić ZAA – Goodbye (Shelter) (Serbia), τον Michał Szpak – Color Of Your Life (Πολωνία) και την Dami Im – Sound Of Silence (Αυστραλία).

Στον τελικό για τον μουσικό διαγωνισμό Eurovision θα συμμετέχουν οι χώρες που ανήκουν στις “Big Five”, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα στους ημιτελικούς. Αναρωτιέστε πόσο δημοφιλή είναι τα τραγούδια τους; Πρώτος και με διαφορά ο Amir – J’ai cherché (Γαλλία). Ακολουθούν οι Joe and Jake – You’re Not Alone (Ηνωμένο Βασίλειο) και Barei – Say Yay! (Ισπανία), που μας άρεσε πολύ. Τέλος η Francesca Michielin – No Degree of Separation (Ιταλία) και η Jamie-Lee – Ghost (Γερμανία).

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα