Πλαστική χειρουργική vs ψηφιακή τηλεόραση HD Ready .: TV Shows .: Ματιά
 

Πλαστική χειρουργική vs ψηφιακή τηλεόραση HD Ready

Γράφει: Matia Gr
Πλαστική χειρουργική vs ψηφιακή τηλεόραση HD Ready

Το τελευταίο μήνα προσέξαμε ότι απ’ τη μία μέρα στην άλλη εμφανίστηκαν ρυτίδες στα πρόσωπα (κυρίως στα μάτια) των παρουσιαστών της TV. Σε μία μάλιστα κυρία κάποιας ηλικίας φανερώθηκαν παράξενες περιοχές στο πρόσωπό της, φουσκώματα να τα πω, μάλλον από botox, που πριν όχι απλά ήταν δυσδιάκριτα αλλά μάλιστα δεν φαινόντουσαν καθόλου.

Μετά την αρχική έκπληξη τα βάλαμε κάτω τα πράγματα, ξέρετε τώρα 1+1=2 κ.ο.κ., και καταλήξαμε στη ψηφιακή τηλεόραση. Καθώς η μετάβαση στο νέο format μπαίνει στην τελική ευθεία, έγινε ήδη το βήμα στο πρώτο κομμάτι της μαγνητοσκόπησης: στις κάμερες. Οι νέες κάμερες στα τηλεοπτικά στούντιο είναι τόσο καλύτερης ποιότητας που πράγματα και χαρακτηριστικά που πριν δεν ξέραμε ότι υπάρχουν, τώρα μπορούμε να τα δούμε τόσο σε τηλεοράσεις παλιάς τεχνολογίας, πολύ δε περισσότερο σε μια ολοκαίνουρια HD Ready ψηφιακή τηλεόραση. Φυσικά όταν οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα εκπέμπουν ψηφιακά τα πράγματα θα είναι εντελώς ξεκάθαρα.

Ελπίζω πάντως να μην επιδιώξουν την εξαφάνιση τυχόν ρυτίδων οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες καταφεύγοντας στην πλαστική χειρουργική. Είναι πολύ πιο φυσικό και πιο όμορφο να τους βλέπουμε σαν κανονικούς ανθρώπους κι όχι σαν τέλειες πλαστικές κούκλες. Εξάλλου η Barbie μετά την πρώτη – για κάποιους ίσως καλή – εντύπωση, είναι φανερά αφύσικη.

vidi

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα