Πού πάω Θεέ μου; - Quo vado? - 2016 .: Cinema .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Πού πάω Θεέ μου; – Quo vado? – 2016

Το γεγονός ότι θα σας θυμίσει και κάτι από ελληνική πραγματικότητα είναι ένα ακόμα +, για να δείτε την ταινία με την πρώτη ευκαιρία.

Γράφει: E Α

Που πάω Θεέ μου;
Διάρκεια:
86 λεπτά

Υπόθεση

Ο Checco έχει γαλουχηθεί με τα προτερήματα που προσφέρει η εργασία στο δημόσιο. Από μικρός αυτό είναι το όνειρο του… να γίνει δημόσιος υπάλληλος. Όταν τα καταφέρνει να κατακτήσει αυτό το όνειρο και αρχίζει να απολαμβάνει τα όσα του προσφέρει αυτή η επαγγελματική ενασχόληση, το Ιταλικό κράτος αποφασίζει να αναδιαμορφώσει τον Δημόσιο Τομέα του. Η Dottoressa Sironi έχει μία και μοναδική αποστολή: να πείσει όσους περισσότερους δημόσιους υπαλλήλους μπορεί να παραιτηθούν από την θέση τους και να αναζητήσουν την τύχη τους στον ιδιωτικό τομέα. Με όλους τα καταφέρνει εκτός από τον Checco. Στην προσπάθεια της να ρίξει και αυτό το τελευταίο κάστρο, αρχίζει να τον μεταθέτει σε όσο πιο μακρινά από τον τόπο του μέρη. Μέχρι στον Βόρειο Πόλο κατάφερε να τον στείλει… όπου εκείνος, αντί να απαυδήσει, γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του, την Valeria. Και τότε τα πράγματα μπλέκουν… μπλέκουν πολύ!!!

Κριτική και εντυπώσεις

Θέλετε να απολαύσετε μια κωμωδία; Η «Που πάω Θεέ μου; – Quo vado?», των Gennaro Nunziante και Checco Zalone, είναι η ταινία που αναζητάτε. Θα σας κάνει να γελάσετε με την ψυχή σας, αλλά και θα αγγίξει και κάποιες ευαίσθητες χορδές του ψυχισμού σας· κάνοντας σας να θυμώσετε αλλά και να συγκινηθείτε. Οι ερμηνείες των ηθοποιών πολύ καλές, οι εικόνες που παρελαύνουν στην οθόνη μαγευτικές και το χιούμορ έξυπνο, άφθονο και μερικές φορές καυστικό. Το γεγονός ότι θα σας θυμίσει και κάτι από ελληνική πραγματικότητα είναι ένα ακόμα +, για να δείτε την ταινία με την πρώτη ευκαιρία. Όσο για τον Checco Zalone; Είναι μεγάλη μούρη ο άτιμος! 🙂 Δείτε την! Μην αργείτε!

Πού πάω Θεέ μου; – Quo vado? – Trailer (Greek subs)

Πού πάω, Θεέ μου Quo Vado trailer  greek subs FULL HD 1080pΠού πάω, Θεέ μου Quo Vado trailer greek subs FULL HD 1080p

Συντελεστές

Σενάριο

Gennaro Nunziante, Checco Zalone

Σκηνοθεσία

Gennaro Nunziante

Ηθοποιοί

Checco Zalone – Checco
Eleonora Giovanardi – Valeria
Sonia Bergamasco – Dottoressa Sironi
Maurizio Micheli
Lino Banfi
Ludovica Modugno
Antonino Bruschetta
Paolo Pierobon
Azzurra Martino
Fabio Casale
Adam Nour Marino
Massimiliano Montgomery
Angela Napa

Παραγωγή και Διανομή

Medusa Film
Taodue Film
Σπέντζος (Spentzos Film)

Νεκτάριος Παπασπύρου

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.