Ματιά

Πυγολαμπίδες | Επίσημο τρέιλερ teaser | Netflix

Τρεις δεκαετίες. Δύο φίλες. Μια απίστευτη ιστορία. Με πρωταγωνίστριες τις Κάθριν Χέιγκλ και Σάρα Τσοκ και βασισμένη στο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Κριστίν Χάνα, η σειρά "Πυγολαμπίδες" έρχεται σύντομα στο Netflix. Δείτε τις "Πυγολαμπίδες" […]

Πυγολαμπίδες | Επίσημο τρέιλερ teaser | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=XoJnYFMRsAY

Τρεις δεκαετίες. Δύο φίλες. Μια απίστευτη ιστορία. Με πρωταγωνίστριες τις Κάθριν Χέιγκλ και Σάρα Τσοκ και βασισμένη στο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Κριστίν Χάνα, η σειρά "Πυγολαμπίδες" έρχεται σύντομα στο Netflix.

Δείτε τις "Πυγολαμπίδες" που έρχονται σύντομα, μόνο στο Netflix: https://www.netflix.com/FireflyLane

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με πάνω από 195 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Πυγολαμπίδες | Επίσημο τρέιλερ teaser | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα