Ματιά

Snabba Cash: Εύκολο Χρήμα | Eπίσημο τρέιλερ | Netflix

Τα όνειρα κοστίζουν. Όταν ο κόσμος των start up και οι εγκληματικές συμμορίες στη Στοκχόλμη συγκρούονται, η πίστη, οι φιλίες και οι επιχειρηματικοί συνεργάτες δοκιμάζονται σε ένα ανελέητο κυνήγι για εύκολο χρήμα. "Snabba Cash: […]

Snabba Cash: Εύκολο Χρήμα | Eπίσημο τρέιλερ | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=034B8zGH-mU

Τα όνειρα κοστίζουν. Όταν ο κόσμος των start up και οι εγκληματικές συμμορίες στη Στοκχόλμη συγκρούονται, η πίστη, οι φιλίες και οι επιχειρηματικοί συνεργάτες δοκιμάζονται σε ένα ανελέητο κυνήγι για εύκολο χρήμα.

"Snabba Cash: Εύκολο Χρήμα": μόνο στο Netflix, από 7 Απριλίου.

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 204 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Snabba Cash: Εύκολο Χρήμα | Eπίσημο τρέιλερ | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Τρεις νέοι χαρακτήρες αναζητούν κι αυτοί μανιωδώς το εύκολο χρήμα, δέκα χρόνια μετά την τριλογία, σε μια Στοκχόλμη γεμάτη από μαφιόζους νέας γενιάς και πολλές startup.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα