Ματιά

Sweet Home | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

#Netflix #SweetHome "Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να πεθάνω… και ο κόσμος συμφώνησε μαζί μου" ΦΤΗΝΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ δες όλες τις εταιρείες Καλώς ορίσατε στην Κόλαση! Με το που ανοίγετε τα μάτια […]

Sweet Home | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=KvQ7p3MvRRE

#Netflix #SweetHome

"Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να πεθάνω… και ο κόσμος συμφώνησε μαζί μου"

Καλώς ορίσατε στην Κόλαση!
Με το που ανοίγετε τα μάτια σας, βλέπετε μόνο τέρατα.
Για δοκιμάστε να επιβιώσετε όταν το τέλος του κόσμου πλησιάζει!

"Sweet Home". 18 Δεκεμβρίου. Μόνο στο Netflix.

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με πάνω από 195 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Sweet Home | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Ενώ οι άνθρωποι μετατρέπονται σε άγρια τέρατα και σκορπούν τον τρόμο, ένας προβληματικός έφηβος και οι γείτονές του παλεύουν να επιβιώσουν διατηρώντας την ανθρωπιά τους.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα