Ματιά

Τα Θραύσματα μιας Γυναίκας | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Κορνέλ Μουντρούτσο ("ΛΕΥΚΟΣ ΘΕΟΣ") και σε διεύθυνση παραγωγής του Μάρτιν Σκορσέζε, τα "ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ" είναι η βαθιά προσωπική, καθηλωτική και απολύτως υπερβατική ιστορία μιας γυναίκας (Βανέσα Κέρμπι – Βραβείο […]

Τα Θραύσματα μιας Γυναίκας | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=bLsxiG88zRs

Από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Κορνέλ Μουντρούτσο ("ΛΕΥΚΟΣ ΘΕΟΣ") και σε διεύθυνση παραγωγής του Μάρτιν Σκορσέζε, τα "ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ" είναι η βαθιά προσωπική, καθηλωτική και απολύτως υπερβατική ιστορία μιας γυναίκας (Βανέσα Κέρμπι – Βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας, Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας 2020) που μαθαίνει να ζει παρά την απώλεια.

Στο Netflix παγκοσμίως, 7 Ιανουαρίου 2021.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑΣ
Βραβείο – Καλύτερη Ταινία – Βραβείο Arca CinemaGiovani
Βραβείο – Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία – Βανέσα Κέρμπι
Υποψηφιότητα – Καλύτερη Ταινία – Χρυσός Λέοντας

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ 2020
Υποψηφιότητα – Καλύτερη Καναδική Ταινία

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με πάνω από 195 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Τα Θραύσματα μιας Γυναίκας | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα