Ματιά

Too Hot To Handle: Σεζόν 2 | Ανακοίνωση ημερομηνίας | Netflix

Το "Too Hot To Handle" επιστρέφει με τη 2η σεζόν του! Ρίξτε μια γρήγορη ματιά στην "πολύ καυτή" έπαυλη που θα φιλοξενήσει το ολοκαίνουργιο καστ που πρέπει απεγνωσμένα να παραμείνει αγνό. Κάνει πρεμιέρα την […]

Too Hot To Handle: Σεζόν 2 | Ανακοίνωση ημερομηνίας | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=ez0zGrsn7QE

Το "Too Hot To Handle" επιστρέφει με τη 2η σεζόν του! Ρίξτε μια γρήγορη ματιά στην "πολύ καυτή" έπαυλη που θα φιλοξενήσει το ολοκαίνουργιο καστ που πρέπει απεγνωσμένα να παραμείνει αγνό.
Κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 23 Ιουνίου και τα τελευταία επεισόδια έρχονται στις 30 Ιουνίου

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 208 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Too Hot To Handle: Σεζόν 2 | Ανακοίνωση ημερομηνίας | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα