Ματιά

Ελλάδα έχεις ταλέντο

Πρεμιέρα έκανε εχθές το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, το -Talent Show να το πω, σύγχρονο «Να η ευκαιρία» να το πω- «Ελλάδα έχεις ταλέντο Νο2». Στον ρόλο του παρουσιαστή, και σε […]

Ελλάδα έχεις ταλέντο

Ελλάδα έχεις ταλέντο

Πρεμιέρα έκανε εχθές το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, το -Talent Show να το πω, σύγχρονο «Να η ευκαιρία» να το πω- «Ελλάδα έχεις ταλέντο Νο2».

Στον ρόλο του παρουσιαστή, και σε αυτήν την δεύτερη έκδοση, ο Χρήστος Φερεντίνος τον οποίο προτιμώ χίλιες φορές εδώ απ’ ότι στον «Διάδοχο του Urry Geller» για πολλούς και διάφορους λόγους, που δεν είναι της παρούσης.

Στην κριτική επιτροπή συνεχίζουν να κόβουν και να ράβουν ο Ηλίας Ψινάκης με τον Βαγγέλη Περρή, ενώ η Ευγενία Μανωλίδου αντικατέστησε την Ματθίλδη Μαγγίρα. Μεταξύ μας προτιμώ την Ευγενία μιας και είναι ένα φρέσκο πρόσωπο -το πέρασμα της από τα τηλεοπτικά πλατό, στην «Στιγμή της Αλήθειας», ήταν σύντομο- και δεν κάνει και εκείνα τα περίεργα χτενίσματα της Ματθίλδης που μάλλον αφαιρούσαν παρά πρόσθεταν στον τύπο της.

Καλά άρχισε εχθές πάντως. Μας παρουσίασε συμμετοχές με αρκετό, με λίγο, με μάλλον καθόλου και με σίγουρα χωρίς ταλέντο… με την συμπαθέστατη, κατά τα άλλα, κυρία Καριολάκη να βασιλεύει στην τελευταία κατηγορία από τις προαναφερόμενες.

Αν η εν λόγω κυρία, με το πιπεράτο επώνυμο, γνωρίζει ακριβώς τι γίνεται και απλά έχει πολλές δόσεις χιούμορ τότε τάσσομαι στο πλάι του Ηλία Ψινάκη και χειροκροτώ. Αν όχι, τότε η στάση του Βαγγέλη Περρή και της Ευγενίας Μανωλίδου -που προσπάθησαν να αποτρέψουν την κυρία Καριολάκη να συνεχίσει να εκτίθεται- θεωρώ ότι είναι η πιο σωστή.

Και εγώ γελάω με κάτι τέτοιες φάτσες, χωρίς δυστυχώς εκείνη την στιγμή να το σκεφτώ. Όμως, όταν οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν επίγνωση της κατάστασης τους και δεν το κάνουν διαθέτοντας αστείρευτες ποσότητες χιούμορ… τότε όλοι εμείς έχουμε υποχρέωση να τους προστατεύσουμε και να μην κανιβαλίζουμε…

Αυτά τα ολίγα κοπελούδα μου για σήμερα. Πρωί Σαββάτου είναι, ήλιο έχει, κλείσε το pc και ξαμολήσου σε καμιά παραλία για καφεδάκι… ή κάνε γενική φασίνα στο σπίτι! Εμένα για το δεύτερο με κόβω… Φευ!

Ν.Π.

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TV Shows

γιορτάζειΠοιος γιορτάζει σήμερα γιορτάζειποιος γιορτάζει αύριο γιορτάζειμεθαύριο γιορτάζειΠοιος γιόρταζε χτες;