Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τραγουδάει Θεοδωράκη

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τραγουδάει Θεοδωράκη

Ο γνωστός κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς παρουσιάζει την εκπομπή “Οι ειδήσεις των stars” στο κανάλι Ε. Χτες, όταν συνεργάτες του αναφέρθηκαν στην επικείμενη συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου να τραγουδάει Θεοδωράκη είπαν και την φράση: “δεν είναι η πρώτη φορά που τραγουδάει Θεοδωράκη στην καριέρα του”. Να πούμε κι εμείς επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που κρατάει μικρόφωνο… καθώς όπως όλοι ξέρουμε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου όχι μόνο έχει πει πάρα πολλά τραγούδια που έγραψε ο κορυφαίος συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, αλλά μάλιστα ξεκίνησε την καριέρα του με την βοήθεια του Μίκη.

Η συναυλία “Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία” θα γίνει απόψε, Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Μαζί με τον Βασιλάκη θα τραγουδήσουν η Σοφία Παπάζογλου και η Μπέττυ Χαρλαύτη και θα συμμετέχει η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης».

Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

Η συναυλία διοργανώνεται από το Σωματείο Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής “Ανοιχτή Αγκαλιά”, στο πλαίσιο των δράσεων και κοινωνικών εκδηλώσεών του, και τελεί υπό την αιγίδα του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Π. & Α. Κυριακού». Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τον εκσυγχρονισμό εξοπλισμού μηχανικής υποστήριξης της Μονάδας Πρόωρων Νεογνών του Νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού.

edit:
Δείτε αποσπάσματα από τη συναυλία “Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment