Ματιά

Τζίνι και Τζόρτζια | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Νέα Βίντεο Πρέπει να ανακαλύψουν τον εαυτό τους πριν τους προλάβει η αλήθεια. #ΤζίνικαιΤζόρτζια, έρχεται στο Netflix στις 24 Φεβρουαρίου. Προσδοκώντας μια νέα αρχή, η έφηβη Τζίνι κι η μητέρα της, Τζόρτζια, μετακομίζουν σε […]

Τζίνι και Τζόρτζια | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=OWOCrDa_duQ

Πρέπει να ανακαλύψουν τον εαυτό τους πριν τους προλάβει η αλήθεια. #ΤζίνικαιΤζόρτζια, έρχεται στο Netflix στις 24 Φεβρουαρίου.

Προσδοκώντας μια νέα αρχή, η έφηβη Τζίνι κι η μητέρα της, Τζόρτζια, μετακομίζουν σε μια νέα πόλη. Όμως, το μυστικό παρελθόν της Τζόρτζια θέτει σε κίνδυνο την προσπάθεια.

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 204 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Τζίνι και Τζόρτζια | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα