
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
2 κουταλιές μαγιονέζα
1 1/2 αγγούρι τριμμένο
1 ματσάκι άνηθο
Λίγο αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο
Τρίβουμε και στραγγίζουμε για 1 – 2 ώρες το αγγούρι και ψιλοκόβουμε τον άνηθο. Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το αγγούρι, τον άνηθο, λίγο αλάτι και λίγο ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε καλά. Η ανηθοσαλάτα μας είναι έτοιμη!
Τη συνταγή αυτή μας έδωσε η Μαρίνα Σπυροπούλου, και την ευχαριστούμε πολύ.