Αυγά γεμιστά καυτερά .: Εκδηλώσεις .: Ματιά
 

Αυγά γεμιστά καυτερά

Τόσο πικάντικα και γευστικά αυγά είμαστε σίγουροι ότι δεν έχετε ξαναδοκιμάσει. Μια εξαιρετική συνταγή τόσο για μπουφέ όσο και για να καταναλώσετε τα κόκκινα αυγά του Πάσχα που έχουν περισσέψει.

Γράφει: Matia Gr
Αυγά γεμιστά καυτερά
Υλικά:

12 αυγά
1/3 κούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά πολύ ψιλοκομμένα φρέσκο κρεμμυδάκι
2 κουταλάκια μουστάρδα
1/4 κουταλάκι ταμπάσκο
Πάπρικα
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα αυγά μας να γίνουν σφιχτά. Στη συνέχεια τα κόβουμε στη μέση. Αφαιρούμε τους κρόκους τους και τους βάζουμε σε ένα μπωλ. Στρώνουμε τα ασπράδια σε πιατέλα. Στο μπωλ με τους κρόκους προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το κρεμμυδάκι, το ταμπάσκο και λίγο αλάτι και πιπέρι. Τα πολτοποιούμε επιμελώς με τη βοήθεια ενός πιρουνιού και τα ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια με ένα μικρό κορνέ ή με το πιρούνι μας γεμίζουμε τα αυγά με το μείγμα των κρόκων. Πασπαλίζουμε με λίγη πάπρικα και σερβίρουμε.

  Θα δημιουργήσουμε τον παράδεισο
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.