Γιουβέτσι χωρίς κρέας, της Διονυσίας .: Ζυμαρικά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Γιουβέτσι χωρίς κρέας, της Διονυσίας

Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Διονυσία Παγκάλου την οποία και ευχαριστούμε πολύ!

Γράφει: Matia Gr
Γιουβέτσι χωρίς κρέας, της Διονυσίας
Υλικά:

1 ζωμό κότας Maggi
1 κούπα από κουτί ντοματάκια σάλτσα ή φρέσκες ντομάτες
1 κούπα ντομάτα από μπουκάλι PUMMARO
2 έως 5 μπαχαρικά τις αρεσκείας σας
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
Πιπέρι
1 κουταλιά τις σούπας αλάτι
1 κούπα λάδι
2 κούπες νερό
1 σακουλάκι μανέστρα

Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τη μανέστρα σε ένα ταψάκι μεσαίου μεγέθους και τα βράζουμε για μισή ώρα στο φούρνο. Μετά ρίχνουμε την μανέστρα για μισή ώρα περίπου μέχρι να δοκιμάσουμε και να τρώγεται.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.