
2 αυγά
1 ποτήρι κρασιού ούζο
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Λίγο αλάτι
Μέλι
Ελαιόλαδο
Κανέλα
Καρύδι τριμμένο
Χτυπάμε με σύρμα τα αυγά, ρίχνουμε το ούζο και προσθέτουμε το αλεύρι ώσπου να γίνει ζύμη που πλάθεται. Ανοίγουμε φύλλο όσο μπορούμε πιο λεπτό και κόβουμε μικρά κομμάτια. Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο ρολλάροντας τα κομμάτια.
Σε μια κατσαρόλα φτιάχνουμε το σιρόπι από ένα φλυτζάνι νερό και δύο μέλι. Μετά το σιρόπιασμα ρίχνουμε κανέλα και τριμμένο καρύδι.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Βούλα Τσολάκου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!