
2 μαρούλια
2 ντομάτες
1 αγγούρι
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
Λίγο άνηθο
2 κουταλιές ξύδι
2 κουταλάκια μουστάρδα
1 – 2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο
150 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
1 φακελάκι κρουτόν σκόρδου
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα μαρούλια, τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Κόβουμε τις ντομάτες και το αγγούρι. Λιώνουμε το σκόρδο. Σε ένα βαζάκι βάζουμε το λιωμένο σκόρδο, το ξύδι, τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο και τα χτυπάμε να γίνουν ένα ντρέσινγκ. Βάζουμε τη σαλάτα μας σε μια σαλατιέρα, την περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και την πασπαλίζουμε με τα κρουτόν και το κεφαλοτύρι.