
1 κιλό διάφορα ψάρια για βραστά
2 καρότα
1 πράσο
1 κοτσάνι σέλερι
2 κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
Λίγο μαϊντανό
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια μας. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά μας. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και όταν κάψει σοτάρουμε σε αυτό τα κρεμμύδια, το σκόρδο και το πράσο. Κατόπιν ρίχνουμε δύο λίτρα ζεστό νερό, τα υπόλοιπα λαχανικά και μυρωδικά μας εκτός από τον μαϊντανό, τα ψάρια, αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά έως ότου μαγειρευτούν καλά τα ψάρια μας και σερβίρουμε πασπαλίζοντας την κακαβιά μας με μαϊντανό.