Κακαβιά .: Θαλασσινά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Κακαβιά

Υλικά: 1 κιλό διάφορα ψάρια για βραστά 2 καρότα 1 πράσο 1 κοτσάνι σέλερι 2 κρεμμύδια 1 σκελίδα σκόρδο Λίγο μαϊντανό Αλάτι, πιπέρι Ελαιόλαδο Εκτέλεση: Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια μας. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά […]

Γράφει: Matia Gr
Κακαβιά
Υλικά:

1 κιλό διάφορα ψάρια για βραστά
2 καρότα
1 πράσο
1 κοτσάνι σέλερι
2 κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
Λίγο μαϊντανό
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια μας. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά μας. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και όταν κάψει σοτάρουμε σε αυτό τα κρεμμύδια, το σκόρδο και το πράσο. Κατόπιν ρίχνουμε δύο λίτρα ζεστό νερό, τα υπόλοιπα λαχανικά και μυρωδικά μας εκτός από τον μαϊντανό, τα ψάρια, αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά έως ότου μαγειρευτούν καλά τα ψάρια μας και σερβίρουμε πασπαλίζοντας την κακαβιά μας με μαϊντανό.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.