Καφές Ντιάμπλο (Coffee Diablo), της Στέλλας .: Διάφορες Συνταγές .: Ματιά
 

Καφές Ντιάμπλο (Coffee Diablo), της Στέλλας

Ένας καφές δυνατός με αλκοόλ, σκέτη κόλαση!

Γράφει: Matia Gr
Καφές Ντιάμπλο (Coffee Diablo), της Στέλλας
Υλικά:

1 φλυτζάνι καφέ εσπρέσσο
20 ml κονιάκ
10 ml κουαντρό
2 μοσχοκάρφια
1 μικρό κομμάτι φλούδας πορτοκαλιού
1 μικρό κομμάτι φλούδας λεμονιού
Ζάχαρη ή στέβια
Σαντιγί έτοιμη (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Ετοιμάζουμε πρώτα τον καφέ μας, έτσι ώστε να είναι δυνατός. Αν δεν έχουμε τα κατάλληλα σκεύη μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και καφέ στιγμιαίο… δεν χάθηκε ο κόσμος!
Σε ένα μπρίκι βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά μας και τα ζεσταίνουμε καλά. Αν θέλουμε -πριν βράσουν- τα φλαμπάρουμε, αλλιώς έτσι όπως είναι ζεστά τα ρίχνουμε, σουρώνοντάς τα, στο φλυτζάνι με τον ζεστό καφέ μας, προσθέτοντας και όση ζάχαρη ή στέβια θέλουμε! Έτσι για την αλητεία -και αν μας βρίσκεται- κάνουμε και ένα τσακ από πάνω με λίγη σαντιγί.

Τη συνταγή μας έστειλε η Στέλλα Ροζάκη την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της, «Στέλλα», κάνοντας κλικ εδώ!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.