
4 φέτες ψωμί
4 κουταλιές ελαιόλαδο
2-3 σκελίδες σκόρδο
Ψήνουμε τις φέτες του ψωμιού μέχρι να πάρουν χρώμα και το κόβουμε σε κύβους. Καθαρίζουμε και πολτοποιούμε τις σκελίδες του σκόρδου. Σ’ ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει καλά. Προσθέτουμε τα κομμάτια του ψωμιού και τα τηγανίζουμε ανακατεύοντας διαρκώς για ένα λεπτό. Προσθέτουμε το σκόρδο, ανακατεύουμε ξανά και τηγανίζουμε για άλλο ένα λεπτό. Κατόπιν αφήνουμε τα κρουτόν να κρυώσουν και τα χρησιμοποιούμε ή τα φυλάσσουμε σε κουτί μπισκότων ώστε να μην υγρανθούν.