
1 πακέτο μπισκότα digestive
1/2 κρέμα γάλακτος φυτική ρευστή
2-3 κουταλιές άχνη ζάχαρη
1 ποτήρι καφέ εσπρέσσο
(φτιαγμένο με 3 κουταλιές καφέ espresso)
Βάζουμε σε ένα μπολ θρυμματισμένα τα μπισκότα και τα βρέχουμε με λίγο καφέ. Χτυπάμε την κρέμα με την άχνη σε σαντιγί και προσθέτουμε στο τέλος ανακατεύοντας τον καφέ κρύο. Βάζουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα και το παγώνουμε καμιά ώρα.
Έτοιμο χωρίς θερμίδες.
Παραλλαγή: με κακάο για παιδιά ή κομπόστα ροδάκινο το καλοκαίρι.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Αλεξάνδρα Mπουδουρογλου, και την ευχαριστούμε πολύ.