Μπανάνα με σοκολάτα και αμύγδαλο, της Ελένης .: Γλυκά .: Ματιά
 

Μπανάνα με σοκολάτα και αμύγδαλο, της Ελένης

Υλικά: 2 μπανάνες 1 σακούλα αμύγδαλα 1 κουτί σοκολάτα Λίγη σαντιγί Εκτέλεση: Παίρνουμε μια πιατέλα και μια από τις δυο μπανάνες. Κόβουμε την μπανάνα σε μικρά κομματάκια. Τοποθετούμε την μπανάνα πάνω στην πιατέλα σε […]

Γράφει: Matia Gr
Μπανάνα με σοκολάτα και αμύγδαλο, της Ελένης
Υλικά:

2 μπανάνες
1 σακούλα αμύγδαλα
1 κουτί σοκολάτα
Λίγη σαντιγί

Εκτέλεση:

Παίρνουμε μια πιατέλα και μια από τις δυο μπανάνες. Κόβουμε την μπανάνα σε μικρά κομματάκια. Τοποθετούμε την μπανάνα πάνω στην πιατέλα σε σχήμα καρδιάς και βάζουμε από μια κουταλιά λιωμένη σοκολάτα πάνω στην μπανάνα. Παίρνουμε την δεύτερη μπανάνα, την κόβουμε μικρά κομματάκια και την τοποθετούμε πάνω από την σοκολάτα. Στο τέλος παίρνουμε τη σαντιγί και την βάζουμε πάνω στις μπανάνες. Την βάζουμε για ένα τέταρτο στο ψυγείο και μόλις την βγάλουμε, θα βάλουμε από επάνω λίγο τριμμένο αμύγδαλο.

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Γιουβανάκη Ελένη, και την ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.