Μπουγάτσα (εύκολη και γρήγορη), της Νάνσυ .: Γλυκά .: Ματιά
 

Μπουγάτσα (εύκολη και γρήγορη), της Νάνσυ

Φτιάξτε πεντανόστιμη σπιτική μπουγάτσα, εύκολα και γρήγορα με την συνταγή που μας έστειλε η Νάνσυ Αναστασίου

Γράφει: Matia Gr
Μπουγάτσα (εύκολη και γρήγορη), της Νάνσυ
Υλικά:

1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 βιτάμ
5 αυγά
1 ζαχαρούχο γάλα
2 βανίλιες
Ζάχαρη άχνη και κανέλλα για πασπάλισμα

Εκτέλεση:

Ζαρώνουμε τα φύλλα ένα ένα σαν πιέτες και τις τοποθετούμε σε ένα πυρέξ (κανονικό μέγεθος) παράλληλα, την μία δίπλα στην άλλη. Λιώνουμε το βιτάμ και περιλούζουμε τα φύλλα να πάει σε όλο το πυρέξ. Βάζουμε το πυρέξ στο φούρνο και ψήνουμε τα φύλλα ώσπου να ροδίσουν. Αφού ψηθούν τα βγάζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Χτυπάμε στο μίξερ το γάλα ρίχνοντας 1- 1 τα αυγά και τέλος τις βανίλιες. Αφού τα χτυπήσουμε, ρίχνουμε το μείγμα πάνω στα φύλλα και βάζουμε το πυρέξ στο φούρνο στους 180 βαθμούς να ψηθεί. Η μπουγάτσα θα είναι έτοιμη όταν θα κόβεται σαν το γαλακτομπούρεκο.
Αφού ψηθεί, την βγάζουμε από τον φούρνο και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και τέλος κανέλλα.
Καλή επιτυχία.

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Νάνσυ Αναστασίου και την ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.