Παγωτό για εύκολο σερβίρισμα .: Κολπάκια .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Παγωτό για εύκολο σερβίρισμα

Θέλεις παγωτό και το θέλεις τώρα. Το κουτάλι όμως αρνείται να κάνει την δουλειά του και η κατάψυξη έχει κάνει το παγωτό σκληρό σαν ατσάλι. Τι έπρεπε να κάνεις; Ρίξε μια ματιά!

Γράφει: Matia Gr
Παγωτό για εύκολο σερβίρισμα

Για να μην είναι το παγωτό σας σκληρό και δεν μπορείτε να το σερβίρετε κάντε το εξής κόλπο. Βάλτε τη συσκευασία του παγωτού μέσα σε μια μεγάλη σακούλα κατάψυξης με ζιπ λοκ (ziplock, αυτές των πολλών χρήσεων με “φερμουάρ”). Αφαιρέστε όσο περισσότερο αέρα μπορείτε και κλείστε το φερμουάρ. Βάλτε το παγωτό στο ψυγείο και όταν χρειαστεί να το σερβίρετε θα δείτε πως θα το κάνετε πιο εύκολα από ποτέ!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα