Παγωτό φράουλα, της Χριστίνας .: Ανοιξιάτικες Συνταγές .: Ματιά
 

Παγωτό φράουλα, της Χριστίνας

Υλικά: 1 ερμόλ (φυτική σαντιγύ) 1 ζαχαρούχο γάλα 1 κρέμα γάλακτος (250 ml) 3/4 κούπας πολτοποιημένες φράουλες Εκτέλεση: Χτυπάμε στο μίξερ το ερμόλ με το ζαχαρούχο γάλα. Κατόπιν προσθέτουμε λίγη λίγη την κρέμα γάλακτος […]

Γράφει: Matia Gr
Παγωτό φράουλα, της Χριστίνας
Υλικά:

1 ερμόλ (φυτική σαντιγύ)
1 ζαχαρούχο γάλα
1 κρέμα γάλακτος (250 ml)
3/4 κούπας πολτοποιημένες φράουλες

Εκτέλεση:

Χτυπάμε στο μίξερ το ερμόλ με το ζαχαρούχο γάλα. Κατόπιν προσθέτουμε λίγη λίγη την κρέμα γάλακτος συνεχίζοντας το χτύπημα και τέλος ρίχνουμε και τον πολτό φράουλας. Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη και μόλις πήξει τρώγεται μετά μανίας!

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Χριστίνα Κ. και την ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.