Πατατοαυγουλοσαλάτα, της Βαρβάρας .: Διάφορες Συνταγές .: Ματιά
 

Πατατοαυγουλοσαλάτα, της Βαρβάρας

Σας έχουν μείνει κόκκινα αυγά από το Πάσχα και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Ετοιμάστε την συνταγή που μας έστειλε η Βαρβάρα Ταβλαρίδου και θα απολαύσετε μια εξαίσια πατατοαυγουλοσαλάτα!

Γράφει: Matia Gr
Πατατοαυγουλοσαλάτα, της Βαρβάρας
Υλικά:

3 αυγά κόκκινα καθαρισμένα
2 μεγάλες πατάτες βρασμένες
1 ντομάτα
1 ξερό κρεμμύδι
1 φρέσκο κρεμμύδι
10 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες
150γρ. τυρί κομμένο σε κυβάκια
1 ματσάκι άνηθο
3 γενναίες κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλιά της σούπας λάδι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
Αλάτι

Εκτέλεση:

Απλά ανακατεύω όλα μαζί τα υλικά που πρέπει να είναι είτε ψιλοκομμένα είτε κομμένα σε κύβους. Τη τοποθετώ στο ψυγείο και μετά από 2 ωρίτσες την απολαμβάνω με κρύα μπύρα ή με δροσερό ροζέ κρασάκι. Έτσι λοιπόν κάνω ανακύκλωση των αυγών του Πάσχα. Καλή όρεξη.

Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Βαρβάρα Ταβλαρίδου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.