Ρολό πίτσας με κρεμμυδάκια και πιπεριές Φλωρίνης .: Διάφορα φαγητά .: Ματιά
 

Ρολό πίτσας με κρεμμυδάκια και πιπεριές Φλωρίνης

Ετοιμάστε, με αυτή την συνταγή, μια ξεχωριστή πίτσα και λόγω γεύσης και λόγω εμφάνισης. Ρολό πίτσας με κρεμμυδάκια και πιπεριές Φλωρίνης, λοιπόν, και καλή σας όρεξη!

Γράφει: Matia Gr
Ρολό πίτσας με κρεμμυδάκια και πιπεριές Φλωρίνης
Υλικά:

1 βάση πίτσας ή 1 κουτί με έτοιμη βάση πίτσας pillsbury
150γρ. τυρί προβολόνε τριμμένο
150γρ. ζαμπόν σε μικρές λωρίδες
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1-2 ψητές πιπεριές Φλωρίνης

Εκτέλεση:

Φτιάχνουμε την βάση της πίτσας και την στρώνουμε σε ένα αντικολλητικό χαρτί. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Απλώνουμε πάνω στην πίτσα το τυρί και το ζαμπόν, τα κρεμμυδάκια και τις πιπεριές Φλωρίνης. Κλείνουμε το ρολό πίτσας ενώνοντας τις δύο φαρδιές πλευρές του παραλληλογράμου που κάνει η ζύμη και κλείνουμε βρέχοντας ελαφρά με νερό τις άλλες δύο πλευρές του. Γυρίζουμε το ρολό μας έτσι ώστε η ένωση να βρίσκεται από κάτω του. Είναι εύκολο να το γυρίσουμε αν χρησιμοποιήσουμε άλλο ένα αντικολλητικό χαρτί, το σκεπάσουμε με αυτό και το γυρίσουμε αφαιρώντας το πρώτο. Ψήνουμε το ρολό πίτσας μας μέχρι να ροδίσει η ζύμη. Περιμένουμε να κρυώσει λίγο και κόβουμε σε χοντρές φέτες.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.