Ρύζι με μανιτάρια .: Νηστίσιμα .: Ματιά
 

Ρύζι με μανιτάρια

Υλικά: 2 1/2 κούπες καυτό ζωμό λαχανικών (κύβο ή φυσικό) 1 κούπα ρύζι agrino bella 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μικρή κονσέρβα ψιλοκομμένα μανιτάρια 2 γεμάτες κουταλιές βιτάμ Εκτέλεση: Σε χαμηλή πλατιά κατσαρόλα ρίχνουμε […]

Γράφει: Matia Gr
Ρύζι με μανιτάρια
Υλικά:

2 1/2 κούπες καυτό ζωμό λαχανικών (κύβο ή φυσικό)
1 κούπα ρύζι agrino bella
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μικρή κονσέρβα ψιλοκομμένα μανιτάρια
2 γεμάτες κουταλιές βιτάμ

Εκτέλεση:

Σε χαμηλή πλατιά κατσαρόλα ρίχνουμε το βιτάμ και όταν αυτό λιώσει ρίχνουμε και ανακατεύουμε το ρύζι για 2 περίπου λεπτά (δεν πρέπει να σκουρύνει το χρώμα του) και μετά ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Μόλις το ανακατέψουμε κι αυτό για λίγο ρίχνουμε προσεκτικά το ζωμό. Αφήνουμε ξεσκέπαστη την κατσαρόλα να βράσει το ρύζι μας για 5 λεπτά, κατόπιν σβήνουμε τη φωτιά αλλά δεν απομακρύνουμε την κατσαρόλα, και καπακώνουμε καλά. Σε 15 λεπτά το ρύζι μας θα είναι έτοιμο και σπυρωτό!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.