Σάλτσα λεμονιού (για ψάρι) .: Σάλτσες .: Ματιά
 

Σάλτσα λεμονιού (για ψάρι)

Υλικά: 1 λεμόνι 1/2 βιτάμ 1 κουταλιά μαϊντανό Εκτέλεση: Πλένουμε και ξύνουμε το λεμόνι σε τρίφτη. Το στύβουμε και τον χυμό του τον ρίχνουμε μαζί με το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Τα ζεσταίνουμε σε […]

Γράφει: Matia Gr
Σάλτσα λεμονιού (για ψάρι)
Υλικά:

1 λεμόνι
1/2 βιτάμ
1 κουταλιά μαϊντανό

Εκτέλεση:

Πλένουμε και ξύνουμε το λεμόνι σε τρίφτη. Το στύβουμε και τον χυμό του τον ρίχνουμε μαζί με το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Τα ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά και μόλις λιώσει το βούτυρο προσθέτουμε το ξύσμα και το μαϊντανό. Ανακατεύουμε καλά και τα κατεβάζουμε από τη φωτιά.

  Ζαμπονοτυρόπιτα σουφλέ με ζυμαρικά, της Έφης
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.