Τορτελλίνι με μανιτάρια, της Ρόζυς .: Ζυμαρικά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Τορτελλίνι με μανιτάρια, της Ρόζυς

Η Ρόζυ Μπούτου μας έστειλε μια πολύ νόστιμη συνταγή για τορτελίνια με μανιτάρια. Ρίξτε της μια ματιά και φτιάξτε ένα φαγητό που θα το ευχαριστηθείτε εσείς και οι αγαπημένοι σας

Γράφει: Matia Gr
Τορτελλίνι με μανιτάρια, της Ρόζυς
Υλικά:

3 πακέτα τορτελλίνια (της αρεσκείας σας)
1 κονσέρβα μανιτάρια
3 σκελίδες σκόρδο
1 1/2 ποτήρι κρασί λευκό
2 συσκευασίες κρέμα γάλακτος
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
1/4 κεφαλοτύρι τριμμένο

Εκτέλεση:

Ρίχνετε τα τορτελλίνια σε βραστό αλατισμένο νερό. Τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 12 λεπτά ενώ ανακατεύετε κατά διαστήματα. Ψιλοκόβετε το σκόρδο. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε το σκόρδο. Όταν ξανθύνει, ρίχνετε τα μανιτάρια τα σοτάρετε μαζί για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά και τα σβήνετε με το κρασί. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι. Συνεχίζετε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά, προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και χαμηλώνετε τη φωτιά. Στραγγίζετε τα τορτελλίνια και τα ρίχνετε στο τηγάνι. Σερβίρετέ το με τριμμένο τυρί.

Την συνταγή αυτή μας έδωσε η Ρόζυ Μπούτου, και την ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.