Τοστάκι με φέτα και πιπεριά (καλοκαιρινό τοστάκι του απατεώνα) .: Εύκολες συνταγές .: Ματιά
 

Τοστάκι με φέτα και πιπεριά (καλοκαιρινό τοστάκι του απατεώνα)

Ο απατεώνας ξαναχτυπά και μας μαθαίνει πως να φτιάξουμε τοστ, χωρίς ψωμί του τοστ, και τι να κάνουμε το ψωμί που μπαγιάτεψε! Δοκιμάστε το τοστάκι του! Εγώ το έκανα και το βρήκα ιδιαίτερα μυρωδάτο, εξόχως καλοκαιρινό και βολικό συγχρόνως!

Γράφει: Matia Gr
Τοστάκι με φέτα και πιπεριά (καλοκαιρινό τοστάκι του απατεώνα)
Υλικά:

Ψωμί χθεσινό
Τυρί φέτα
Πιπεριές
Ρίγανη

Εκτέλεση:

Τι θα πει ξεμείναμε από ψωμί του τοστ; Ποιος το χρειάζεται; Αρκεί λίγο μπαγιάτικο ψωμί και ένα καλό μαχαίρι! Κόβουμε λοιπόν σε λεπτές φέτες το ψωμί που μας έχει ξεμείνει. Κόβουμε τυρί φέτα σε λεπτά κομμάτια και τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες. Στρώνουμε τη φέτα πάνω στο ψωμί, πασπαλίζουμε με ρίγανη και στρώνουμε τις πιπεριές. Καπακώνουμε με την άλλη φέτα και βάζουμε το τοστάκι μας στην τοστιέρα. Ψήνουμε μέχρι να λιώσει η φέτα και να μοσχομυρίσει η πιπεριά. Ιδανικά συνοδεύεται με κομμένη ντοματούλα! Απόλαυση!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.