Τσιζ κέικ .: Γλυκά .: Ματιά
 

Τσιζ κέικ

Υλικά: 2 πακέτα Πτι Μπερ 1 πακέτο βιτάμ 500γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια 500γρ. κρέμα γάλακτος 500γρ. μαρμελάδα Εκτέλεση: Ρίχνουμε τα μπισκότα μας στο μπλέντερ και τα θρυμματίζουμε εντελώς. Σε ένα μεγάλο μπωλ ρίχνουμε τα […]

Γράφει: Matia Gr
Τσιζ κέικ
Υλικά:

2 πακέτα Πτι Μπερ
1 πακέτο βιτάμ
500γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια
500γρ. κρέμα γάλακτος
500γρ. μαρμελάδα

Εκτέλεση:

Ρίχνουμε τα μπισκότα μας στο μπλέντερ και τα θρυμματίζουμε εντελώς. Σε ένα μεγάλο μπωλ ρίχνουμε τα τριμμένα μπισκότα και το βούτυρο λιωμένο και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο πυρέξ και το περνάμε από το φούρνο για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς. Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς. Χτυπάμε στο μίξερ στη δυνατή ταχύτητα τη κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί. Κατόπιν την ανακατεύουμε με το τυρί απαλά. Στρώνουμε το μείγμα αυτό πάνω από τη βάση που φτιάξαμε στο πυρέξ και από πάνω απλώνουμε τη μαρμελάδα. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 3 με 4 ώρες να κρυώσει εντελώς και σερβίρουμε.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.