
250γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως
200γρ. κίτρινο τυρί
300ml γάλα
30γρ. βούτυρο λιωμένο
1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι μαγειρική σόδα (σκόνη)
3 κουταλιές μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ζάχαρη
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τα αλεύρια, την σόδα, το μπέικιν, το αλάτι και τη ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι, το τυρί, το γάλα και το βούτυρο. Ζυμώνουμε για λίγο, ίσα να συνδυαστούν όλα τα υλικά μαζί. Πλάθουμε μικρά πιτάκια και τα αραδιάζουμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε για μισή ώρα περίπου μέχρι να ροδίσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τα κατασπαράσσουμε!