Φιλετάκια γαλοπούλας με καπνιστό τυρί, της Παρασκευής .: Εποχιακά .: Ματιά
 

Φιλετάκια γαλοπούλας με καπνιστό τυρί, της Παρασκευής

Απλά, δοκιμάστε αυτή την συνταγή που μας έστειλε η Παρασκευή, με την πρώτη ευκαιρία! Μην το αργείτε… θα καταλάβετε γιατί, όταν βάλετε την πρώτη μπουκιά στο στόμα σας!

Γράφει: Matia Gr
Φιλετάκια γαλοπούλας με καπνιστό τυρί, της Παρασκευής
Υλικά:

2 στήθη γαλοπούλας χωρίς πέτσα
4 χοντρές φέτες μακρόστενες καπνιστό τυρί
4 φέτες μπέικον
4 πιπεριές
4 φέτες μακρόστενες τυρί φέτα
Αλάτι, πιπέρι
Οδοντογλυφίδες

Εκτέλεση:

Κόβουμε τις πιπεριές μας σε μακρόστενα κομμάτια. Κόβουμε με ένα μαχαιράκι τα στήθη στη μέση. Το κάθε ένα κομμάτι από τα τέσσερα το κόβουμε άλλη μια φορά με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργηθεί μεγαλύτερη επιφάνεια για να μπορέσουμε μετά να το τυλίξουμε. Το αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε πάνω του τα κομμάτια της μίας πιπεριάς, καπνιστό τυράκι μας, την μία φέτα μπέικον και την φέτα μας. Εν συνεχεία τυλίγουμε σε ρόλο και το πιάνουμε για να κρατηθούν μέσα τα υλικά με 2 οδοντογλυφίδες. Με τον ίδιο τρόπο φτιάχνουμε και τα υπόλοιπα. Τα ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για 3/4 της ώρας. Μπορούμε στο ίδιο ταψί να βάλουμε πατατούλες με λεμόνι και λάδι να ψηθούν μαζί. Είναι γρήγορο και νόστιμο πιάτο για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι που σίγουρα πρέπει να ‘χει και το άρωμα της γαλοπούλας.

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Παρασκευή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.