
4 πορτοκάλια
1 γκρέιπ φρουτ
1 κόκκινο γκρέιπ φρουτ
2 μανταρίνια κλημεντίνες
1 λάιμ (τον χυμό και το ξύσμα του)
2 κουταλιές ζάχαρη καστανή
Καθαρίζουμε τα φρούτα μας (εκτός από το λάιμ) από τις φλούδες τους και τα χωρίζουμε προσεκτικά σε φετούλες. Αφαιρούμε από την κάθε φετούλα τη μεμβράνη της και τα τοποθετούμε σε ένα γυάλινο μπωλ. Περιχύνουμε τα φρούτα μας με τον χυμό του λάιμ και τα ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και με το ξύσμα από το λάιμ και σκεπάζουμε το μπωλ μας αφήνοντάς το στο ψυγείο σκεπασμένο με διαφανή μεμβράνη. Το σερβίρουμε δροσερό όπως είναι.