Χοιρινό στη λαδόκολλα .: Κρεατικά .: Ματιά
 

Χοιρινό στη λαδόκολλα

Δώστε ξεχωριστή γεύση στο χοιρινό κρέας με αυτή την νόστιμη και εύκολη στην παρασκευή της συνταγή.

Γράφει: Matia Gr
Χοιρινό στη λαδόκολλα
Υλικά:

1 1/2 κιλό χοιρινό ψαχνό
350γρ. γραβιέρα
3 μεγάλες πατάτες
3 μεγάλα κρεμμύδια
4-6 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές μουστάρδα
Θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Κόβουμε το κρέας μας σε κομμάτια. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα χοντροκόβουμε. Κόβουμε σε μεγαλούτσικα κυβάκια τη γραβιέρα. Βάζουμε όλα μας τα υλικά σε μια λεκάνη και τα ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε 3 τουλάχιστον λαδόκολλες μέσα σε ένα ταψί και πάνω τους ρίχνουμε το φαγητό μας. Τυλίγουμε καλά σε πακέτο και δένουμε με σπάγκο. Ψήνουμε για περίπου τρεις ώρες στους 180 βαθμούς. Για να πάρει όμορφο χρώμα το φαγητό μας ανοίγουμε το πακέτο και ψήνουμε για άλλη μισή ώρα.

  Χλωρά κουκιά τηγανητά
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.