Σαρδέλες στο φούρνο με ντομάτα (πλακί), από τον Γέροντα Παρθένιο .: Διάφορα φαγητά .: Ματιά
 

Σαρδέλες στο φούρνο με ντομάτα (πλακί), από τον Γέροντα Παρθένιο

Σαρδέλες στο φούρνο με ντομάτα (πλακί), που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος, από το Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου!

Σαρδέλες στο φούρνο με ντομάτα (πλακί), από τον Γέροντα Παρθένιο
ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΠΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣΑΡΔΕΛΕΣ ΠΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Υλικά:

Σαρδέλες
Κρεμμύδια
Ντομάτες
Σκόρδα
Μαϊντανό
Ρίγανη
Ούζο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε και πλένουμε τις σαρδέλες μας. Σε ένα ταψί βάζουμε ελαιόλαδο, κρεμμύδια κομμένα ροδέλες, ντομάτες επίσης κομμένες σε ροδέλες, σκορδάκι, τριμμένη ντομάτα, αλάτι, τις σαρδέλες, μαϊντανό, αλάτι ξανά, πιπέρι, ρίγανη, ελαιόλαδο μπόλικο, ούζο και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να γίνει το φαγητό μας.

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.