Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
Σαρδέλες
Κρεμμύδια
Ντομάτες
Σκόρδα
Μαϊντανό
Ρίγανη
Ούζο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις σαρδέλες μας. Σε ένα ταψί βάζουμε ελαιόλαδο, κρεμμύδια κομμένα ροδέλες, ντομάτες επίσης κομμένες σε ροδέλες, σκορδάκι, τριμμένη ντομάτα, αλάτι, τις σαρδέλες, μαϊντανό, αλάτι ξανά, πιπέρι, ρίγανη, ελαιόλαδο μπόλικο, ούζο και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να γίνει το φαγητό μας.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!